PRODAJA GUMA

PARTNERI

PRODAJA GUMA

Imamo veliku ponudu guma najboljih svetskih proizvođača za sve tipove vozila – Michelin, Dunlop, Goodyear, Riken, Continental, Tigar Tyres, Sailun, Kama i ostale..

Na usluzi smo Vam i kada je u pitanju čuvanje auto guma. Naš hotel za gume raspolaže velikim kapacitetom, a svaka guma ili set guma koji se odlaže kod nas, obeležava se posebnim nalepnicama. Na svakoj nalepnici piše ime i prezime vlasnika, marka automobila, registracija, dan kada su gume predate na čuvanje, njihova pozicija na automobilu, kao i da li je u pitanju čuvanje jedne gume ili celog seta.

USLUGE

Nudimo kompletnu uslugu zamene, inspekcije stanja, balansiranja guma...Jedni smo od vodećih u regionu kada je u pitanju popravka guma 

Nudimo profesionalnu uslugu ispravljanja felni. Naš tim stručnih majstora sa lakoćom popravlja i najteža iskrivljenja i oštećenja na vašim felnama. Učinite da vaše felne ponovo zablistaju.

U našoj ponudi imamo veliki broj novih i polovnih guma različitih proizvođača. Continental, Lassa, Michelin, Sava gume i mnoge druge.

Zajedno brinemo o vašim točkovima

vulkanizer beograd

Vulkanizerske usluge su osnova poslovanja Branko i Rade auto servisa. Nalazimo se na teritoriji opštine Rakovica, u ulici Miška Kranjca 2D (kod crkve).

kontakt

Miška Kranjca 2D, Beograd - Rakovica

069/5251000 | 011/3564 873

stevanovicbranko@hotmail.com

mreže

© 2021 BEOHOSTING | SVA PRAVA ZADRŽANA.

TOP