HOTEL ZA GUME

Idealni uslovi za čuvanje pneumatika

Ako nemate adekvatni prostor da vansezonskim pneumaticima koje trenutno ne koristite priuštite idealne uslove za skladištenje, bolje je da to poverite vulkanizeru koji ima Hotel za gume. Na taj način, one će biti pravilno odložene i čuvane, pa ćete ih zaštiti od oštećenja i sačuvati im životni vek.

Hoteli za gume popularni su u većim gradovima, gde se teško dolazi do garaža, ali ih koristi sve više vozača generalno, koji prepoznaju njihove dobre strane. Cilj je svima isti - da pneumatike pred sezonu zateknu u stanju u kome su ih i uskladištili.

Vulkanizer koji poseduje Hotel za gume garantuje idealne uslove za njihovo skladištenje i čuvanje.

Hotel za gume

Hoteli za gume su posebna skladišta u kojima zakupljujete prostor - regale ili police za svoje pneumatike. Kao kada dođete u hotel i iznajmite sebi sobu. Želite i da Vam bude što udobnije, te da Vam osoblje hotela pruži određeni tretman kako biste visoko ocenili objekat. Isto želite i za gume Vašeg četvorotočkaša.

Nije poenta samo da ih negde smestite, već i da one budu uskladištine po svim standardima. Upravo zato postoji Hotel za gume. To je mesto gde će one dobiti svu neophodnu pažnju. Kao što stručnjaci i preporučuju, gume će biti temeljno oprane i očišćene. Biće numerisane i adekvatno sortirane, gde se vodi računa da se označi njihova pozicija na vozilu. Vulkanizer će izvršiti njihov pregled, kako bi utvrdio stanje u kome se nalaze.

Pravilno lagerovanje guma znači i da su police izrađene po merilima proizvođača pneumatika. Takođe će se voditi računa o načinu slaganja guma, što zavisi od toga da li se lageruju sa felnama ili bez. U Hotelu za gume one se čuvaju u zatvorenom prostoru, bez vlage i temperaturnih oscilacija. Ne može se reći da u garaži možete da im obezbedite ovakve uslove, jer čak i ako ih držite na suvom, ne možete ih poštedeti, primera radi, od mraza.

Bezbedno skladištenje guma znači i da su pošteđene prisustva bilo kakvih hemikalija okolo, čije isparenje bi moglo da ih ošteti. Nije zanemarljiva ni činjenica da iz nedovoljno obezbeđene garaže ili drugog prostora u kome samostalno čuvate gume neko može da ih ukrade, dok Vam Hotel za gume garantuje zaštitu od krađe. Hotel za gume izdaje Vam skladišni list, gde će biti navedeni Vaši i podaci o pneumaticima koje ste ostavili na čuvanje.