ISPRAVLJANJE FELNI

ISPRAVLJANJE FELNI

Vulkanizer Branko & Rade vrši ispravljanje aluminijumskih i čeličnih felni, sa dugogodišnjim iskustvom na najsavremenijoj opremi i mašinama za ispravljanje i varenje felni. Pored ispravljanja felni, radimo i varenje aluminijumskih felni. Još jedan relativno skup deo na vozilu može da se podvrgne reparaciji. Reč je o popravci aluminijumskih felni koje, iako se lako oštećuju, isto tako mogu vrlo uspešno da se reparacijom vrate u fabričko stanje.

Svi vozači koji na svojim vozilima poseduju aluminijumske felne znaju kako lako ovi delovi mogu da se oštete, zbog loših puteva sa puno udarnih rupa, visokih ivičnjaka, ležećih policajaca, ali isto tako i pogrešno održavanje dovodi do vidnih i ružnih oštećenja na vašim aluminijumskim i čeličnim felnama. Uz to, alufelne su prilično skupe (u poređenju sa čeličnim) i upravo je to glavni razlog za mogućnost reparacije felni.

Oštećene felne nemaju pravilan oblik i samim tim nisu adekvatno balansirane, što dovodi do lošijih performansi vozila, koja pre svega utiču na bezbednost vozila. Jer kada felna nije pravilnog oblika (okrugla), to dovodi do neprijatnih vibracija, koje utiču pre svega na nepravilno trošenje guma i direktno utiče na oštećenje vešanja vozila (ležajevi, amortizeri, spone…). A svi dobro znamo da su ti delovi jako skupi za popravku. Zato se preporučuje da se blagovremeno kontroliše stanje felni i pneumatika na vašem vozilu.

USLUGE

Nudimo kompletnu uslugu zamene, inspekcije stanja, balansiranja guma...Jedni smo od vodećih u regionu kada je u pitanju popravka guma 

Nudimo profesionalnu uslugu ispravljanja felni. Naš tim stručnih majstora sa lakoćom popravlja i najteža iskrivljenja i oštećenja na vašim felnama. Učinite da vaše felne ponovo zablistaju.

U našoj ponudi imamo veliki broj novih i polovnih guma različitih proizvođača. Continental, Lassa, Michelin, Sava gume i mnoge druge.

Zajedno brinemo o vašim točkovima

PARTNERI

vulkanizer beograd

Vulkanizerske usluge su osnova poslovanja Branko i Rade auto servisa. Nalazimo se na teritoriji opštine Rakovica, u ulici Miška Kranjca 2D (kod crkve).

kontakt

Miška Kranjca 2D, Beograd - Rakovica

069/5251000 | 011/3564 873

stevanovicbranko@hotmail.com

mreže

© 2021 BEOHOSTING | SVA PRAVA ZADRŽANA.

TOP